Z A S T O P S T V A    K U B O T A    E C O    O M A    P R O C O M A S    M U R A T O R I    H O E R G E R

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kubota M4063, M4073

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Novo serijo traktorjev M 4063 in 4073 odlikuje moč, lahkota ter prijaznost uporabniku in naravi. Novi štiri valjni E-CDIS –turbo dizelski motorji z skupnim vodom vbrizga goriva skrbijo za izredno moč in sposobnost delovanja. Oba motorja  izpolnjujeta najstrožje norme in certifikate izpušnih emisij na svetu. Tehnologija novih motorjev se kaže v še manjši porabi goriva; hrupnost že tako tihih motorjev je še zmanjšana, znižane pa so tudi izpušne emisije. Popolnoma nov je tudi menjalnik, ki premore 18 prestav naprej in nazaj. Traktorja imata serijsko "VARČNI" menjalnik ki omogoča zmanjšanje obratov motorja za 20 % pri končni hitrosti 40 Km/h, tako še dodato prihranite na gorivu pri transportih. Oba  modela premoreta serijsko tudi elektro hidravlični inverter , ki omogoča premik traktorja naprej oziroma nazaj samo s premikom obvolanske ročice naprej ali nazaj brez pritiska sklopke in ne glede na prestavo. Serijsko premoreta oba modela tudi vklop pogona na vsa štiri kolesa preko stikala ob volanu, zavore so na vsa štiri kolesa, samodejni vklop blokade diferenciala na prednji osi in elektro-hidravlični vklop neodvisnega kardana omogoča vklop samo s pritiskom na gumb.

Constant RPM-Managment (nadzor vrtljajev motorja)
Motorja v M4063 in M4073 premoreta elektronsko krmiljenje za nadzor izbranega števila vrtljajev. Po aktivaciji sistema ostane število vrtljajev motorja konstantno tudi pri spremenljivih razmerah.
Tako je delo še bolj udobno, varčno in učinkovito.

 

 

Nova serija traktorjev je serijsko opremljena z novo večjo ULTRA GRAND CAB kabino. Odlikuje jo izredna preglednost, udoben ergonomski zračno vzmeten upravljavčev sedež, serijska klimatska naprava, obvolanske ročice in LCD prikazovalnik.

Vse modele nove serije lahko uporabite za vse namene dela kot komunalni ali kmetijski traktor. Možnost izbire priključkov je skoraj neomejena, na voljo je tudi prednja hidravlika, kardan, čelni nakladaec Kubota….

 

 

 

 

če potrebujete še več informacij

 

nam pošljite e-mail na prodaja@komteh.si

ali pokličite 02/56-43-632